Blog Hakkında

Renkler, İzmir ve Manisa’da bulunan toplam 3 üretim fabrikası, 2 lojistik merkezi ve 400'ü aşkın çalışanıyla müşterilerine dinamik insan kaynağı, yüksek ürün kalitesi ve üstün teknolojik altyapısı ile hizmet vermektedir.

Modern hayatın gereksinimi olan ürünleri oluşturan parçaları minimum maliyet ve maksimum fayda esasına dayanarak, dayanıklı ve kaliteli şekilde üretmek için yola çıkmış olan Renkler 1980 yılında İzmir’de kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana talaşlı imalat, pres baskı, punch, lazer ve abkant ile sac levha kesim ve şekillendirme imalat kabiliyetleri arasına, mekanik parça kalıp ve aparatları dizaynı & imalatı kabiliyetlerini de kazandıran Renkler, tekil parça üretmenin yanında kaynaklı, yarı montajlı, montajlı ve anahtar teslim ürün üretme kabiliyetleri ile ulusal ve uluslararası sanayi sektörünün stratejik tedarikçilerinden biri konumuna gelmiştir.

Müşterileri, çözüm ortakları, tedarikçileri ve çalışanlarıyla bir bütünü oluşturma tutkusuyla yola çıkan Renkler bugün küresel bir oyuncu olma hedefine doğru sağlam adımlarla ilerlemektedir.

Özellikle global müşterilerine tasarım ve dizayn gücü ile çözüm ortaklığı desteği vererek uluslararası müşteri portföyünü hızla geliştirmektedir.

Schneider Electric ve Bosch firmalarının “Preferred Supplier” pozisyonunda yıllardır gelişimine devam eden Renkler, Siemens şirketler grubunda da en iyi çözüm ortağı ve kalite ödüllerine hak kazanmış başarılı bir organizasyondur. Elektromekanik, beyaz eşya, otomotiv ve benzer endüstriler için komponent üretimi ve montajını gerçekleştiren Renkler, ürün ve sevkiyat kalitesiyle her zaman tercih edilebilir olmayı hedeflemektedir.

Renkler, hayata geçirdiği tüm kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerinde insana ve doğaya olan sorumluluklarının bilinciyle hareket etmiştir. Bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan kalite ödülü almış çıraklık eğitim birimi ile ülkemize gerek sosyal meziyetlerinde örnek, gerekse teknik yeteneklerinde donanımlı 40 öğrenciyi her yıl mezun etmenin, kalifiye istihdam yetiştirmenin gururunu yaşamaktadır.